Sponsors

Wens je Zorghuis Gent te steunen met een kleine maandelijkse bijdrage of een som door je vereniging bij elkaar gebracht? Zorghuis Gent heeft de toelating van het FOD Financiën om fiscale attesten af te leveren voor alle giften van minimaal €40 per jaar. Dit geeft recht op een belastingvermindering van 45% van het bedrag van uw gift. U ontvangt automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar. Het rekeningnummer is BE24 1430 8388 9038. Als mededeling noteer je ‘gift’. Elke bijdrage, klein of groot, is voor ons van onschatbare waarde.

vzw Zorghuis Gent opnemen in uw testament… een mooi en krachtig gebaar! Als u een legaat (een schenking per testament) of een duo-legaat (legaat vrij van successierechten) overweegt op te nemen in uw testament, dan raden we u aan een beroep te doen op een notaris of advocaat die u de meest voordelige verdeling kan helpen bepalen. Uw engagement is zinvol en duurzaam!

Van vele mensen mochten wij reeds steun ontvangen, financieel maar ook betreffende onze communicatie. Sommigen mogen we vermelden, velen blijven liever anoniem. Dit doet uiteraard niets af aan onze erkentelijkheid. Dank in naam van de mensen die we even kunnen helpen in ons Zorghuis Gent, dank in naam van alle leden van de Raad van Bestuur, en in het bijzonder  m’n eigen naam,

Majin de Froidmont

 

Lions Club Sint-Martens-Latem
Sandra Plasschaert
Cats Communication
0479/35.10.39
www.catscommunication.be
Bart Missant
Jalloo – communicatieatelier
www.jalloo.be
Lions Club Gent
The Majin Foundation
www.majinfoundation.org
Pilz
www.pilz.com
Oigo
www.oigo.be
Lions Club Deinze
Upgrade Estate
www.upgrade-estate.be
Zonta
Groep Nevelland
www.nevelland.be