Cotton boobs

Gebreide borstprotheses, een goed alternatief voor siliconen protheses: 100% katoen met lichte vulling, ademend, uitwasbaar en zeer comfortabel!

Wij hebben als doel vrouwen die getroffen zijn door borstkanker en een borstamputatie hebben ondergaan te voorzien van gebreide/gehaakte borstprothese(s), tegen een zeer kleine prijs. Deze gebreide borstprotheses zijn een goed alternatief voor siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel (lichtgewicht en ademend), wasbaar en voelen als ‘echt’ aan.

Waarom gebreide protheses in plaats van siliconen protheses? Veel vrouwen vinden de gebreide protheses prettiger en comfortabeler dan siliconen protheses. Siliconen protheses zijn vaak zwaar en kunnen nekklachten met zich mee brengen. De gebreide protheses zijn gemaakt van 100% katoen (dit om huidirritaties te voorkomen) en hebben een lichtgewicht vulling.

Daarnaast zijn de cotton boobs veel goedkoper en kan je makkelijker even wisselen.

Dit initiatief is vanuit Amerika naar Australië en zo naar Nederland overgewaaid. Wij maakten in Nederland kennis met de cotton boob willen dit nu ook graag in België inzetten.

Hoe bestellen?
Je kan mailen naar info@zorghuisgent.be of bellen 09/224 09 80.
Een cotton boob (2 stuks) kost €5 (exclusief verzendkosten). Storten kan op BE24 1430 8388 9038 met vermelding van COTTON BOOB, jouw naam en de gewenste maat (A-B-C-D).

Contactpersoon Zorghuis Gent
Hoofdcoördinator Els Van den Driessche – els@zorghuisgent.be – 0472/71 21 15